Понеже се задават гатанки предполагам , че вероятно става въпрос за амортесьорчето на обтяжния механизъм което обира вибрациите и когато е прецакано и да са сменени всички ролки и самия ремък той пак свири.Само , че това амортесьорче го има само при версията -2.4 при 1.9 го няма и ако при този мотор вие причината явна е друга.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с ролките на пистовият ремък
Collapse
X
-
Туко що се връщам и това което каза колегата Geleano го направихме и се оправи...
А именно той ми обясни: развива се болта в средата на ролката и със специални "човки" които влизат в двете малки дупки се натяга като се завъта цялото тяло на ролката. Предполагам майсторите при които ще ходиш са на ясно с тази процедура. Изглежда ето така http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
и се намира зад шайбата на климатика.
Дано това помогне и на други с моя проблем!
И много благодаря на колега Geleano!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОт по-дългя ремък. И аз бях си купил преди ремък. Уж по каталог. Слагам и свири. Смених всички ролки и лагери тогава даже и на климатика лагера и пак свири. Върнах стария ремък и всичко заспа. После като измерих ми той новия с 2 см по-дълъг. Уж DAYCO, по каталог... трънци.няква манджа или каталозите грешни
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment